Styrelse 2022

Presentation av klubbens styrelse för 2022-2023. I första hand hänvisas till mail, då man kan ha begränsade möjligheter att svara i telefon.

Marie Johansson, ordförande och avelsråd, 0733-164600, ordf@srtk.se
Marie är uppfödare av russkiy toy och cocker spaniel. Har tidigare även varit aktiv inom Cockerklubbens styrelse. Åker mycket på utställningar med sina små för att meritera dem, men det finns även en social aspekt som inte är att förringa. Det är mycket hund i hennes liv och hon stormtrivs med det. Marie bor på landet, 15 minuter från Ullared och favoritavdelningen på Gekås är naturligtvis hundavdelningen. Hon arbetar med försäkringar dagligdags. Är utbildad ringsekreterare och har nyligen tagit jägarexamen.

Felicia Nilsson, vice ordförande och Facebook/Instagramansvarig, 0722-131153, viceordf@srtk.se
Felicia bor uppe i Gällivare. Uppväxt bland hundar men just russkiy toys har funnits i hennes liv sedan 2012. Har kennel och uppfödning i liten skala. Aktiv i Norra Norrbottens Kennelklubbs utställningskommitté. Felicia hoppas kunna bidra positivt till klubben, vi ses framöver.

Annika Stjärneving, sekreterare och webbansvarig, 0733-015800, sekr@srtk.se
Annika bor i villa på Västkusten med man, tax och ryss. Till vardags arbetar hon som webbdesigner. Fritiden ägnas åt diverse aktivering, gärna utställning, spår- och jaktträning vid säsong. Annika har varit aktiv i föreningslivet sedan många år, både inom sin rasklubb och specialklubb. Är utbildad och aktiv ringsekreterare, certifierad utställningsarrangör (CUA), funktionär och provledare.

Charlotte Ekman, kassör och BPH-ansvarig, 0736-418108, kassor@srtk.se
Charlotte är född och uppvuxen i Åmål, bor med sambo, två barn och russkiyn Ponchi. Föll pladask för denna lilla varelse med det stora innehållet. Charlotte brinner för hälsa såväl inom det exteriöra som det mentala, därför lite extra för BPH. När det gäller aktiviteter med hund är Charlotte en allätare och deltar i det mesta alltifrån viltspår till utställning. Föreningslivet är inget nytt, hon har varit aktiv i många år, såväl inom idrott som i hundvärlden.

Emma Lithner, ledamot, 0705-230343, ledamot@srtk.se
Emma jobbar som privatrådgivare. Hon bor i ett hus i Gällivare tillsammans med sin man. Hon skaffade sin första egna hund hösten 2018, en russkiy toy vid namn Kava. Sedan dess är hon helt kär i rasen. Emmas fritid spenderas oftast på en skoter eller tillsammans med Kava ute på äventyr. Kava hänger med på allt ifrån att fiska och vandra i skogen till att vara på utställningar eller bara mysa hemma. När Kava kom in i hennes familj så växte även intresset för olika hundsporter. Hon älskar den fina gemenskapen och stöttningen man får från likasinnade människor inom hundvärlden.

Viktoria Rinkous, suppleant, , suppleant1@srtk.se

Lena Anjou, suppleant, 0766-533600, suppleant2@srtk.se
Lena bor i vackra Roslagen tillsammans med make & 4 russkiy toys. Hennes första RT flyttade in i november 2010. Jobbar sen många år med djurförsäkring, innan dess på bank. Har växt upp med mellanpudlar, sedan har border collie, collie & griffon varit familjemedlemmar. I 30 år har hon fött upp hästar & tävlat aktivt. Brinner för hållbarhet, bra exteriör och sunda individer. Tänker mycket häst när hon tittar på hund, vill ha bra byggnad, bra gångarter, fin mekanik i travet med bra påskjut bakifrån. Lena ser fram emot att vara en del av styrelsen (igen) då detta gäng gör ett fantastiskt jobb.


Ansvarsområden utanför styrelse

Ansvarig för BPH:
Beteende- och Personlighetsbeskrivning Hund, BPH – Charlotte Ekman: bph@srtk.se

Ansvarig för poängberäkning:
Utställning – Eva Bloom: russkiytoytoppen@srtk.se
Aktiva – Isabella Pandzic: aktiv@srtk.se

Ansvarig för utställning:
Högbo: Erik Muskus och Lisa Henze.
Backamo: Marie Johansson och Annika Stjärneving.

Valberedning 2022:
Ilse Dannings, Johanna Jönsson och Yvonne Sandberg-Åberg: valberedning@srtk.se

Revisor: Per Landström
Revisorssuppleant: Lisa Henze


STADGAR för Svenska Russkiy Toyklubben, SRTK 

SRTKs bankgiro: 236-9809