Styrelse

Presentation av klubbens styrelse för 2023-2024. I första hand hänvisas till mail, då man kan ha begränsade möjligheter att svara i telefon.

Anders Baudino, ordförande, 0702-753002, ordf@srtk.se
Anders bor i Rättvik sen över 20 år, snart i villa. Han är chaufför i botten, utbildade sig till kock för 6 år sedan och jobbar som köksmästare på retreatgård. Första Russkiy Toy flyttade in 2017, han har nu två egna och en på foder och en Chihuahua. Han lever själv ett rätt aktivt liv och flocken gillar verkligen att hänga med husse på diverse olika äventyr, alltifrån som kontorsråttor via soffmys till långa skogspromenader och allt däremellan. Anders har haft några Greyhounds innan han halkade in på Russkiy Toy. Han ser vikten av att behålla rasen frisk som en viktig punkt samt att än mer visa upp vilken perfekt hundras detta är.

Felicia Nilsson, vice ordförande, 0722-131153, viceordf@srtk.se
Felicia bor uppe i Gällivare. Uppväxt bland hundar men just Russkiy Toys har funnits i hennes liv sedan 2012. Har kennel och uppfödning i liten skala. Aktiv i Norra Norrbottens Kennelklubbs utställningskommitté. Felicia hoppas kunna bidra positivt till klubben, vi ses framöver.

Annika Stjärneving, sekreterare och postmottagare, 0733-015800, sekr@srtk.se
Annika bor i villa på Västkusten med man, Tax och Ryss. Till vardags arbetar hon som webbdesigner. Fritiden ägnas åt diverse aktivering, gärna utställning, spår- och jaktträning vid säsong. Annika har varit aktiv i föreningslivet sedan 90-talet, både inom sin rasklubb och specialklubb. Är utbildad och aktiv ringsekreterare, certifierad utställningsarrangör (CUA), funktionär och provledare.

Carola Kjellkvist Blomgren, kassör, 0704-458274, kassor@srtk.se
Presentation kommer snart…

Emma Lithner, medlemsansvarig, ledamot@srtk.se
Emma bor i ett hus i Gällivare med sin man och son och jobbar som privatrådgivare. Hon skaffade sin första egna hund hösten 2018, en Russkiy Toy vid namn Kava. Sedan dess är hon helt kär i rasen. Emmas fritid spenderas oftast på en skoter eller tillsammans med Kava ute på äventyr. Kava hänger med på allt ifrån att fiska och vandra i skogen till att vara på utställning eller bara mysa hemma. När Kava kom in i hennes familj så växte även intresset för olika hundsporter. Hon älskar den fina gemenskapen och stöttningen man får från likasinnade människor inom hundvärlden.

Ninni Persson, suppleant, suppleant1@srtk.se
Ninni är uppvuxen med Pudel och Foxterrier. Hon fastnade för RT 2017 för att det är en liten intelligent hund med mycket krut i. Ninni jobbar till vardags med hälso- och sjukvård, utbildning och forskning och har tidigare varit föreningsaktiv inom katt- och hästsport.

Sofia Öryd, suppleant, suppleant2@srtk.se
Sofia bodde drygt 20 år i Östergötland den största delen men sedan 2019 i Hofors. Djuren har varit en stor del av hennes liv sedan barn. Har fött upp både Arabhästar och Cocker Spaniels i liten skala. Skaffade sin första Russkiy Toy 2019 men tycker de är som chips, går inte bara att ha en, så det blev ytterligare en RT 2022. Varför det blev Russkiy Toy är dels för att rasen är väldigt sund och frisk men också för att de är roliga och lyhörda. Sofia och hennes hundar promenerar mycket samt cyklar (i korg), simmar ihop om vädret tillåter. Har även blivit ett par skoterturer, korvgrillningar osv. Allt anpassat efter väder och vind.


Ansvarsområden utanför styrelse

Avelsråd: Liza Flodén och Ninni Persson: avel@srtk.se

Ansvarig för BPH:
Beteende- och Personlighetsbeskrivning Hund, BPH – Emma Lithner: bph@srtk.se

Ansvarig för poängberäkning:
Utställning – Eva Bloom: russkiytoytoppen@srtk.se
Aktiva/Allround – Linda Landström: aktiv@srtk.se

Ansvarig för utställning:
Eskilstuna – Anders Baudino och Sofia Öryd
Högbo – Erik Muskus och Lisa Henze
Backamo – Marie Johansson och Annika Stjärneving
CUA, Certifierad UtställningsArrangör – Annika Stjärneving

Ansvarig för Sociala medier:
Facebook/Instagram – Felicia Nilsson: viceordf@srtk.se
Hemsida – Annika Stjärneving: sekr@srtk.se

Valberedning:
Ilse Dannings, Johanna Jönsson och Yvonne Sandberg-Åberg: valberedning@srtk.se

Revisor: Per Landström
Revisorssuppleant: Lisa Henze


STADGAR för Svenska Russkiy Toyklubben, SRTK

SRTKs bankgiro: 236-9809

SRTKs org.nummer: 802451-1290