Styrelse

Presentation av klubbens styrelse för 2020-2021. I första hand hänvisas till mail, då man kan ha begränsade möjligheter att svara i telefon.

Marie Johansson, ordförande och avelsråd, 0733-164600, ordf@srtk.se
Marie är uppfödare av russkiy toy och cocker spaniel. Har tidigare även varit aktiv inom Cockerklubbens styrelse. Åker mycket på utställningar med sina små för att meritera dem, men det finns även en social aspekt som inte är att förringa. Det är mycket hund i hennes liv och hon stormtrivs med det. Marie bor på landet, 15 minuter från Ullared och favoritavdelningen på Gekås är naturligtvis hundavdelningen. Hon arbetar med försäkringar dagligdags. Är utbildad ringsekreterare och har nyligen tagit jägarexamen.

Felicia Nilsson, vice ordförande och Facebook/Instagramansvarig, 0722-131153, viceordf@srtk.se
Felicia bor uppe i Gällivare. Uppväxt bland hundar men just russkiy toys har funnits i hennes liv sedan 2012. Har kennel och uppfödning i liten skala. Aktiv i Norra Norrbottens Kennelklubbs utställningskommitté. Felicia hoppas kunna bidra positivt till klubben, vi ses framöver.

Annika Stjärneving, sekreterare och webbansvarig, 0733-015800, sekr@srtk.se
Annika bor i villa på Västkusten med man, tax och ryss. Till vardags arbetar hon som webbdesigner. Fritiden ägnas åt diverse aktivering, gärna utställning, spår- och jaktträning vid säsong. Annika har varit aktiv i föreningslivet sedan många år, både inom sin rasklubb och specialklubb. Är utbildad och aktiv ringsekreterare, certifierad utställningsarrangör (CUA), funktionär och provledare.

Charlotte Ekman, kassör och BPH-ansvarig, 0736-418108, kassor@srtk.se
Charlotte är född och uppvuxen i Åmål, bor med sambo, två barn och russkiyn Ponchi. Föll pladask för denna lilla varelse med det stora innehållet. Charlotte brinner för hälsa såväl inom det exteriöra som det mentala, därför lite extra för BPH. När det gäller aktiviteter med hund är Charlotte en allätare och deltar i det mesta alltifrån viltspår till utställning. Föreningslivet är inget nytt, hon har varit aktiv i många år, såväl inom idrott som i hundvärlden.

Emma Lithner, ledamot och medlemsansvarig, 0705-230343, ledamot@srtk.se
Emma är 24 år och jobbar som privatrådgivare. Hon bor i ett hus i Gällivare tillsammans med sin man. Hon skaffade sin första egna hund hösten 2018, en russkiy toy vid namn Kava. Sedan dess är hon helt kär i rasen. Emmas fritid spenderas oftast på en skoter eller tillsammans med Kava ute på äventyr. Kava hänger med på allt ifrån att fiska och vandra i skogen till att vara på utställningar eller bara mysa hemma. När Kava kom in i hennes familj så växte även intresset för olika hundsporter. Hon älskar den fina gemenskapen och stöttningen man får från likasinnade människor inom hundvärlden.

Anna-Lena Nilsson, suppleant och avelsråd, 0703-463584, suppleant1@srtk.se
Anna-Lena bor i Gällivare. Hon födde upp sin första kull 1983. Hennes första RT fick hon 2012 sen följde det snabbt flera till. Afghan och chinese crested dog är andra raser hon har haft. Anna-Lena har varit aktiv under många år i styrelsen i Norra Norrbottens Kennelklubb, mesta tiden som utställnings-/domaransvarig, och är CUA-utbildad (Certifierad Utställningsarrangör). Fritiden ägnas åt utställningar runt om i flertalet länder.

Maria Devert, suppleant, 0709-841802, suppleant2@srtk.se
Maria är inne på sitt 44:e levnadsår och bor i lägenhet i centrala Södertälje, men längtar efter hus på landet. Jobbar i zoobutik så hennes liv består av djur både på jobbet och hemma. Innan hon mötte denna underbara ras har hon delat livet med ett par rottweilers och två irländska varghundar som också var rasen hon hade när hennes första ryss kom in i sitt liv för drygt åtta år sedan. Föder upp i liten skala. I dagsläget består Marias familj av sex russkiy toys samt siameskatter.


Ansvarsområden utanför styrelse

Ansvarig för BPH:
Beteende- och Personlighetsbeskrivning Hund, BPH – Charlotte Ekman: bph@srtk.se

Ansvarig för poängberäkning:
Utställning – Eva Bloom: russkiytoytoppen@srtk.se
Aktiva – Isabella Pandzic: aktiv@srtk.se

Ansvarig för utställning:
Högbo: Erik Muskus och Lisa Henze.
Backamo: Marie Johansson och Annika Stjärneving.

Valberedning 2020:
Ilse Dannings, Johanna Jönsson och Yvonne Sandberg-Åberg: valberedning@srtk.se

Revisor: Per Landström
Revisorssuppleant: Lisa Henze


STADGAR för Svenska Russkiy Toyklubben, SRTK 

SRTKs bankgiro: 236-9809