Aktiviteter

Russkiy Toy är med sin lätta snabba kropp och kvicka sätt en utomordentlig träningskompis! Det finns mycket man kan göra med sin hund i vardagen utan att behöva besöka en träningsplan. Små trix kan man öva i köket, och varför inte låta hunden leta efter familjemedlemmar eller godis på skogspromenaden? I skogen finns det dessutom mycket att balansera på, krypa under, gå runt osv. När du gör detta tillsammans med din hund får du på köpet bättre kontakt och en hund med större självförtroende.

Vill du träna och tävla med din hund passar Russkiy Toy till många hundsporter såsom agility, lydnad, rallylydnad, viltspår, freestyle osv. Läs om olika hundsporter här.

Aktiv & Allround

Listor och diplom finns för att sporra klubbens medlemmar att vilja och våga träna och tävla i olika grenar. Tanken är att inspirera och samtidigt visa utåt vad rasen kan och vilken härlig träningskompis den är.

För att komma med på dessa listor tävlar hunden i valfri gren; Årets Aktiva Russkiy Toy / Årets Allround Russkiy Toy. När året är slut räknas resultat ihop utifrån beräkningskriterier på alla grenar. Det finns dessutom möjlighet att erhålla två typer av diplom; Aktivitetsdiplom och Trippeldiplom. Ha kul tillsammans med din hund och du får en ännu bättre kamrat!