Rasspecial

Vår förhoppning är att kunna genomföra 2021 års Russkiy Toyspecial 21 augusti i Ljungskile (Västra Götaland). Mer info kommer… 

SRTK Rasspecial = festligheter inom rasen!

Varmt välkomna till årets största Russkiy Toy-evenemang!

Rasspecial innebär sammankomst för alla med Russkiy Toy. I samband med officiell utställning i Minigruppens regi, har vi varje år en egen special. Bedömningen sker efter officiella regler och klasser. På specialen tävlar utställarna även om den åtråvärda titeln BIS-S, Best In Show-Speciality! På eftermiddagen blir det gemensamma BIS-finaler där de olika raserna tävlar mot varandra. Andra dagen har SKK en officiell utställning, så det finns alltså möjlighet att erövra CERT båda dagarna denna helg.

Ett mycket uppskattat inslag inom SRTK är att uppfödare och medlemmar skänker gåvor till deltagarna, så det kan bli ett dignande prisbord! Märk din gåva med namn på kennel, person, företag som skänkt den. De som sponsrar med priser får privat sälja Russkiy Toy-saker runt ringen, men inte ställa upp försäljningsstånd utan tillstånd av markägare/arrangör.

Efter utställningen brukar vi ha lite festligheter tillsammans. God mat med dryck, och ofta ett medlemsmöte där vi kan diskutera rasen i stort som smått.

Väl mött!