Webbinfo

Information om hemsidan för Svenska Russkiy Toyklubben (SRTK) 

Ansvarig – Ansvarig utgivare för innehåll på hemsidan är SRTKs styrelseordförande. Klubben ansvarar ej för innehåll på sajter som länkas.

Bilder – I och med att man skickar in bild har fotograf medgivit SRTK fritt förfogande av bilden utan ersättning, att användas på vår hemsida, facebook, instagram och tidskrift. Fotografen har copyright till bilden, det är alltså INTE tillåtet att kopiera bilder för eget bruk utan dennes tillåtelse. Ingen reklam får finnas på inskickade bilder, endast hundens och fotografens namn. Vi förbehåller oss rätten att redigera bilder.

Copyright ©  SRTKs hemsida är skyddad enligt upphovsrättslagen SFS 1960:729 vilket innebär att innehåll och material på hemsidan tillhör Svenska Russkiy Toyklubben (om inget annat anges). Grafik tillhör Starwings AB.

Logotype ”srtk-logo-150.png”
Använd länk: www.srtk.se eller bara srtk.se 

Organisationsnummer 802451-1290

Navigation – Denna version av hemsidan är gjord i WordPress och anpassad efter dator, surfplatta och mobiltelefon. Hemsidan är indelad i menyer som har en del undersidor och ytterligare länkar till sidor på hemsidan.

Webbmaster – Hemsidan är skapad 2020 av Starwings AB / Annika Stjärneving och uppdateras av densamma, efter uppdrag från styrelsen. Har du frågor eller förslag så kontakta gärna sekr@srtk.se.

Viktigt – Misstänker du att något inte är uppdaterat? Töm datorns minne och temporära filer. Det beskrivs hur du gör här: Rensa cacheminnet

Värd – srtk.se är en registrerad domän hos One.com som är värd för webbhotellet.


GDPR, Personuppgiftspolicy – Vi lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att vi lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med klubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande klubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.