Webbinfo

Information om hemsidan för Svenska Russkiy Toyklubben (SRTK) 

Ansvarig – Ansvarig utgivare för innehåll på hemsidan är SRTKs styrelseordförande. Klubben ansvarar ej för innehåll på sajter som länkas och ska hållas skadelöst utifall tredje part ställer krav på ersättning.

Bilder – I och med att man skickar in bild har fotografen medgivit SRTK fritt förfogande av bilden utan ersättning, att användas på vår hemsida, facebook, instagram och tidskrift. Fotografen har copyright till bilden, det är alltså INTE tillåtet att kopiera bilden för eget bruk utan dennes tillåtelse. Ingen reklam får finnas på inskickad bild, undantag hundens och fotografens namn. SRTK förbehåller sig rätten att redigera bild före publicering.

Text – I och med att man skickar in text har författaren medgivit SRTK fritt förfogande av texten utan ersättning, att användas på vår hemsida, facebook, instagram och tidskrift. Författaren har copyright till texten, det är alltså INTE tillåtet att kopiera texten för eget bruk utan dennes tillåtelse. Ingen reklam får finnas i inskickad text, undantag hundens och författarens namn. SRTK förbehåller sig rätten att redigera text före publicering.

Copyright ©  SRTKs hemsida är skyddad enligt upphovsrättslagen SFS 1960:729 vilket innebär att innehåll och material på hemsidan tillhör Svenska Russkiy Toyklubben (om inget annat anges). Grafik tillhör Starwings AB.

Logotype ”srtk-logo-150.png”
Använd länk: www.srtk.se eller bara srtk.se 

Organisationsnummer 802451-1290

Navigation – Denna version av hemsidan är gjord i WordPress och anpassad efter dator, surfplatta och mobiltelefon. Hemsidan är indelad i menyer som har en del undersidor och ytterligare länkar till sidor på hemsidan.

Webbmaster – Hemsidan är skapad 2020 av Starwings AB / Annika Stjärneving och uppdateras av densamma, efter uppdrag från styrelsen. Har du frågor eller förslag så kontakta gärna sekr@srtk.se.

Viktigt – Misstänker du att något inte är uppdaterat? Töm datorns minne och temporära filer. Det beskrivs hur du gör här: Rensa cacheminnet

Värd – srtk.se är en registrerad domän hos One.com som är värd för webbhotellet.


GDPR, Personuppgiftspolicy – Genom att nyttja webbplatsen för annonsering bekräftar du att du accepterar följande villkor för användningen:

  • E-postadress är obligatorisk för att kunna annonsera din kull/hund.
  • Du som annonsör är personligen ansvarig för uppgifterna.

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att vi lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med klubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande klubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.