Webbinfo

Information om hemsidan för Svenska Russkiy Toyklubben (SRTK) 

Ansvarig – Ansvarig utgivare för innehåll på hemsidan är SRTKs styrelseordförande. Klubben ansvarar ej för innehåll på sajter som länkas.

Bilder – I och med att man skickar in bild har fotograf medgivit SRTK fritt förfogande av bilden utan ersättning, att användas på vår hemsida, facebooksida och tidskrift. Dock har fotografen copyright till bilden. Det är alltså INTE tillåtet att kopiera bilder för eget bruk utan fotografens tillåtelse.

Copyright ©  SRTKs hemsida är skyddad enligt upphovsrättslagen SFS 1960:729 vilket innebär att innehåll och material på hemsidan tillhör Svenska Russkiy Toyklubben (om inget annat anges). Grafik tillhör Starwings AB.

Logotype – srtk-logo-150.png

Använd länk: www.srtk.se eller bara srtk.se 

Navigation – Denna version av hemsidan är skapad i WordPress maj 2020 och anpassad efter dator, surfplatta och mobiltelefon. Hemsidan är indelad i menyer som har en del undersidor och ytterligare länkar till sidor på hemsidan.

srtk.org är en registrerad domän hos One.com som är värd för webbhotellet.

Webbmaster – Hemsidan är skapad av Annika Stjärneving / Starwings AB 2020 och uppdateras efter uppdrag från styrelsen. Har du förslag angående hemsidan är du välkommen att kontakta henne via mail: annika@starwings.se Har du övriga frågor, förslag eller funderingar så kontakta styrelsen.

Viktigt – Misstänker du att något inte är uppdaterat? Töm datorns minne och temporära filer. Det beskrivs hur du gör här: Rensa cacheminnet


GDPR, Personuppgiftspolicy – Vi lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att vi lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med klubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande klubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.